Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevine düşmek

Rüyada cezaevine düşmek

Rüyada cezaevine düşmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezaevine düşmek gördüyseniz:

  • Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada cezaevine düşmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada anneyi cezaevinde görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, şöhret ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada cezaevinde birini görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinde çalışmak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cezaevinde yemek yemek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinde olan birini görmek yeni işlere girileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments