Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde olduğunu görmek

Rüyada cezaevinde olduğunu görmek

Rüyada cezaevinde olduğunu görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, komşularla ters düşüleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinde olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyen veya gelecekle ilgili ihtimalleri görmenizi sağlayan kişilerle vakit geçirmeniz yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Rüyada cezaevi girmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinde kavga etmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada yakınını cezaevinde görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet eder.

Rüyada cezaevinde ağlamak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada cezaevine düşmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada birini cezaevinde görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret eder.

Rüyada cezaevinde olan birini görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments