Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına alamet eder.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek güven kaybı yaşanacağına, ismini herkese duyuracağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işarettir.

Rüyada cezaevi arabası görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada yakınını cezaevinde görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments