Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinden birini görmek

Rüyada cezaevinden birini görmek

Rüyada cezaevinden birini görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çıkış yolları bulacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret eder.

Rüyada cezaevinden birini gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada cezaevinde mahkum görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini cezaevinde görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini cezaevinde görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevi girmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada cezaevini ziyaret etmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini cezaevinde görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada annesini cezaevinde görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, büyük işlere girileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine inanılır.

Rüyada cezaevine giren birini görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments