Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinin önünden geçmek

Rüyada cezaevinin önünden geçmek

Rüyada cezaevinin önünden geçmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, haneye nifak gireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, görmediği yerlere gideceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılanın önünden geçmek bebek sahibi olunacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada caminin önünden geçmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının çok düşeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahvehane önünden geçmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastane önünden geçmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments