Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, kâbus gibi günlerin geleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını cezaevinde gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya tabir olunur.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, şansının da açık olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada askeri cezaevine girmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinden çıktığını görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments