Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını cezaevinde gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle kaliteli zaman geçirebilmek için çevreyi buna göre düzenleyebilirsiniz.

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işarettir.

Rüyada kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek tüm isteklerine kavuşacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını cezaevinde görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, iç sıkıntısına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinde namaz kılmak zarar etme riskini en aza indireceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine atılmak evinin geçiminin zorlaşacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevinden çıkmak çok daha büyük adımların atılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin cezaevine girdiğini görmek saygısını toplayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments