Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini cezaevinde görmek

Rüyada sevgilini cezaevinde görmek

Rüyada sevgilini cezaevinde görmek de rahatının yerine geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini cezaevinde gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada sevgilinin cezaevine girdiğini görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi cezaevinde görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulur.

Rüyada sevgilini cezaevinde görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevindeki birini dışarda görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, başarısının düşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevindeki birinin çıktığını görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, şansının kendisinden yana olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinde asker görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinden birinin çıktığını görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, imkanlarının artacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments