Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevindeki birini görmek

Rüyada cezaevindeki birini görmek

Rüyada cezaevindeki birini görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kazancının bol olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevindeki birini gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada cezaevinde mahkum görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada ölen birini cezaevinde görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevini girmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birini cezaevinde görmek insanlara öncülük edeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevi arabası görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü cezaevinde görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına inanılır.

Rüyada kocasını cezaevinde görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments