Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini cezaevinde görmek

Rüyada ölen birini cezaevinde görmek

Rüyada ölen birini cezaevinde görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sorunsuz geçeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada ölen birini cezaevinde gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevindeki birinin çıktığını görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına yorulur.

Rüyada cezaevinde çalışmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet eder.

Rüyada cezaevinden çıktığını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevi girmek hilekar ve zayıf tanıdığa, iyi halini yitireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinde ağlamak dertlerin aşılacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada cezaevine girdiğini görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada cezaevine gireni görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments