Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek takmak

Rüyada çeyrek takmak

Rüyada çeyrek takmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayatını yoluna koymaya, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, düze çıkacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek takmak gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada çeyrek takmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine çeyrek altın takmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işarettir.

Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek hayat boyu çok sevileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments