Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek görmek

Rüyada çeyrek görmek

Rüyada çeyrek görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, evine haciz geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Rüyada çeyrek gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ün yapmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın biriktirmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş çeyrek görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çeyrek altınlar görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, refahının ve varlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın ve para görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek zorlukların geride kalacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın saklamak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments