Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek

Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek

Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek zor zamanlar yaşayacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü çeyrek altın gördüyseniz:

  • Adım adım ilerlemek gerekiyor.

Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki çeyrek altın görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın eline almak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın bozdurmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine inanılır.

Rüyada çeyrek altın bulmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments