Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna çeyrek altın takmak

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, borçlarının kapacağına işarettir.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak işlerinin hep yolunda gideceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada birine çeyrek altın takmak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada çeyrek takmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın hediye etmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada birine çeyrek altın vermek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın biriktirmek işinden ve ekmeğinden olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada çeyrek altın ve para görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments