Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek almak

Rüyada çeyrek almak

Rüyada çeyrek almak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına yorulur.

Rüyada çeyrek almak gördüyseniz:

  • Size sunulanları daha dikkatli incelemenizde fayda var.

Rüyada çeyrek altın bulmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, ekmeğinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek ekmek görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altını görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın altın görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek saymak atılan adımların zarar getireceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altın eline almak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine çeyrek altın takmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments