Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın istemek

Rüyada çeyrek altın istemek

Rüyada çeyrek altın istemek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine inanılır.

Rüyada çeyrek altın istemek gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada çeyrek altın istemek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çeyrek altın hediye almak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birinden çeyrek altın almak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek korkularını yeneceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasından çeyrek altın almak kısmetlerinin her daim açık olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, huzurlu bir insan olacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın çeyrek altın görmek çekilen hasretin biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın çeyrek almak kendisine bir çiftlik evi alacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments