Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden çeyrek altın almak

Rüyada birinden çeyrek altın almak

Rüyada birinden çeyrek altın almak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, duyguların karşılık bulacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden çeyrek altın almak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Rüyada iki çeyrek altın görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına inanılır.

Rüyada çok çeyrek altın görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada altın çeyrek altın görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın yemek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine çeyrek altın vermek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada başkasından çeyrek altın almak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın dağıtmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments