Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çeyrek almak

Rüyada altın çeyrek almak

Rüyada altın çeyrek almak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, refah içinde yaşayacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada altın çeyrek almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın gerektirdiği talepler sizi engelliyor olabilir.

Rüyada iki tane çeyrek altın görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın eline almak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın hediye almak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çalıştığına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın bozdurmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın hediye etmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın topladığını görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada altın çeyrek görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments