Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın taktığını görmek

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın taktığını gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın kazanmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çok çeyrek altın görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada elinde çeyrek altın görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Rüyada iki çeyrek altın görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda çeyrek altın bulmak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın kaybetmek uğranılan zararın paylaşılacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments