Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin çeyizini görmek

Rüyada başka birinin çeyizini görmek

Rüyada başka birinin çeyizini görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, birçok ortaklık kurulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin çeyizini gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada başka birinin çeyizini görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini hazırlamak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin çeyizini görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çeyizin gittiğini görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kendisini işine vereceğine, şansızlığın kırılacağına delalettir.

Rüyada çeyizlik tabak görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, maddi zararın büyük olacağına işarettir.

Rüyada çeyizlik eşya almak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada çeyize girmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments