Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz mağazası görmek

Rüyada çeyiz mağazası görmek

Rüyada çeyiz mağazası görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ortak işlere gireceğine, onları tebrik edeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya inanılır.

Rüyada çeyiz mağazası gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Rüyada çeyiz mağazası görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına tabir olunur.

Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada takı mağazası görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağazada elbise denemek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada elbise mağazası görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı mağazasına girmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, bilgiyle donanacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada mağazadan elbise aldığını görmek ilişkilerin noktalanacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kendisini eve kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada mobilya mağazası görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yersiz yere suçlanacağına, zor günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments