Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizler görmek

Rüyada çeyizler görmek

Rüyada çeyizler görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalettir.

Rüyada çeyizler gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada kızının çeyizini hazırlamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz dükkanı görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, emeğinden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada çeyizi gitmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, atılan adımların zarar getireceğine inanılır.

Rüyada çeyiz almak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çeyizini görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyizlik eşya görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz eşyaları almak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments