Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz vermek

Rüyada çeyiz vermek

Rüyada çeyiz vermek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal kazanca sahip olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz vermek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz görmeye gitmek günlerini bunun için harcayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının çeyizini görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, maaşının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz ütülemek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz yorganı görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz işlemek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, rahat bir hayata adım atacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin çeyizini görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, moralin bozulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments