Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çeyizini görmek

Rüyada başkasının çeyizini görmek

Rüyada başkasının çeyizini görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, yılmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çeyizini gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada annenin çeyizini görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada kızının çeyizini sermek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına işaret eder.

Rüyada kızının çeyizini görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada çeyizlik eşyalar görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz işlemek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada çeyiz eşyası görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada çeyizlik bakmak rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz yastığı görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, her geçen gün sorunların artacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments