Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının çeyizini görmek

Rüyada kızının çeyizini görmek

Rüyada kızının çeyizini görmek asil kimselerden çıkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kızının çeyizini gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada kızının çeyizini görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini sermek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini hazırlamak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına yorulur.

Rüyada çeyiz sermek zorlukların son bulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz yorganı görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz eşyaları almak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz çıktığını görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalet eder.

Rüyada çeyizlik patik görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments