Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz sermek

Rüyada çeyiz sermek

Rüyada çeyiz sermek büyük bir makama geleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, dünya malının çoğalacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada çeyiz sermek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız daha verimli sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada gelin çeyizi sermek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kazanılan paranın artacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çeyizini sermek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, elinin darlık görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz sermek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini sermek kısmetin kapanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı sermek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye seccade sermek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday sermek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafire yatak sermek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments