Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday sermek

Rüyada buğday sermek

Rüyada buğday sermek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday sermek gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada buğday sermek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada temiz çamaşır sermek hem rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada eve yeni halı sermek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan sermek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yere örtü sermek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada serce sürüsü görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Rüyada eve halı sermek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına seccade sermek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments