Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının çeyizini sermek

Rüyada kızının çeyizini sermek

Rüyada kızının çeyizini sermek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, masa başı bir işe gireceğine, saygınlığını yitireceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kızının çeyizini sermek gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Rüyada kızının çeyizini sermek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz sermek bolluk ve bereket içinde olacağına, zarara gireceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına işaret eder.

Rüyada gelin çeyizi sermek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çeyizini sermek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının çeyizini görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini hazırlamak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere çarşaf sermek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkonda çamaşır sermek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments