Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye seccade sermek

Rüyada ölüye seccade sermek

Rüyada ölüye seccade sermek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye seccade sermek gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada ölüye seccade sermek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada camiye seccade sermek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada birisine seccade sermek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına seccade sermek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine inanılır.

Rüyada birine seccade sermek korkularını yeneceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada seccade sermek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin önüne seccade sermek acı veren durumların vuku bulacağına, borçların biteceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere seccade sermek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, huzur içinde yatacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments