Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı sermek

Rüyada halı sermek

Rüyada halı sermek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, fesat kimselerin çıkacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada halı sermek gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Rüyada eve yeşil halı sermek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada mavi halı sermek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere halı sermek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada odaya halı sermek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yıkanmış halı sermek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada halıyı ters sermek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada camiye halı sermek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, umutsuzluk yaşanacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada banyoya halı sermek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments