Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz sandığı görmek

Rüyada çeyiz sandığı görmek

Rüyada çeyiz sandığı görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz sandığı gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, bir yere taşınmaya delalettir.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz sandık görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz sandığı görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada sandıkla altın görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine inanılır.

Rüyada sandık almak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments