Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık almak

Rüyada sandık almak

Rüyada sandık almak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çok mutsuz olacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, hem itibar edineceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Rüyada sandık almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada sandıkta para bulmak sorunlarının son bulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işarettir.

Rüyada sandık kilitlemek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada hazine sandığı bulmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta sandık görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandık dolusu para görmek hak yolundan ayrılmayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz sandık görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık sandık görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sandık anahtarı görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments