Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli börek görmek

Rüyada cevizli börek görmek

Rüyada cevizli börek görmek hem yıpranacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cevizli börek gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada cevizli börek görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada cevizli börek yapmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada börek ve tatlı görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, hayattan her istediğini alacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada birinden börek almak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kıymalı börek yapmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsi börek görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada börek yapmak ve yemek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments