Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden börek almak

Rüyada birinden börek almak

Rüyada birinden börek almak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada birinden börek almak gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada pasta börek çörek görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işlerin rast gideceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül böreği yemek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalettir.

Rüyada sütlü börek görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine inanılır.

Rüyada pasta börek ikram etmek bir sebeple çok zarar göreceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada börek yakmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek yeni işlerin geleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç böreği pişirmek sıkıntılarının biteceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle börek yemek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kederinin dağılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments