Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli börek yapmak

Rüyada cevizli börek yapmak

Rüyada cevizli börek yapmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada cevizli börek yapmak gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Rüyada cevizli börek yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cevizli börek görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyle börek yapmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sütlü börek yapmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine işarettir.

Rüyada hamur açıp börek yapmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ıspanak böreği yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside börek yapmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, koyu muhabbette kalacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments