Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek yapmak ve yemek

Rüyada börek yapmak ve yemek

Rüyada börek yapmak ve yemek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, talihin yüzlerine güleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada börek yapmak ve yemek gördüyseniz:

  • Daha fazla görev yüklenmeniz yeteneklerinizi göstermenize yardımcı olabilir.

Rüyada börek yapmak ve yemek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada börek yapmak yemek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine delalettir.

Rüyada cevizli börek yapmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıspanak böreği yapmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kek börek yapmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamurdan börek yapmak kazancının artacağına,, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yufkadan börek yapmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada ocakta börek yapmak rızkının da çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, hacetinizin giderilmesine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments