Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek ve tatlı görmek

Rüyada börek ve tatlı görmek

Rüyada börek ve tatlı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, hedeflerine yaklaşacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bir konuda destek alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada börek ve tatlı gördüyseniz:

  • Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız.

Rüyada tatlı börek yemek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada pasta börek tatlı yemek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Rüyada börek ve tatlı görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada börek tatlı yemek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada börek ve tatlı yemek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına inanılır.

Rüyada yufkadan börek yapmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada gül böreği görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kol böreği görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments