Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz ve incir görmek

Rüyada ceviz ve incir görmek

Rüyada ceviz ve incir görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yükseleceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, elindeki malların gideceğine, hasta ise şifa bulacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz ve incir gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Rüyada incir ve ceviz görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada incir ve ceviz yemek ticarette zarar edeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada incir ceviz görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada ceviz ve incir görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elma ve incir görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olmuş incir görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulur.

Rüyada incir satın aldığını görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada frenk inciri görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments