Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmuş incir görmek

Rüyada olmuş incir görmek

Rüyada olmuş incir görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, huzurunun yerinde olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine işarettir.

Rüyada olmuş incir gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada taze incir yediğini görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada armut ve incir görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, şifa ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye incir vermek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inciri dalından koparmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada incir görüp yemek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinden incir almak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacında yılan görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir vermek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments