Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve incir görmek

Rüyada elma ve incir görmek

Rüyada elma ve incir görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada elma ve incir gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Rüyada incir ve elma görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ve elma toplamak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yarar sağlamayacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada elma ve incir görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada incir yemek ve toplamak ekmeğine leke süreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada incir ceviz görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada incir yaprağı toplamak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine inanılır.

Rüyada ölen birinden incir almak insanlara öncülük edeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına delalet eder.

Rüyada daldan incir koparmak işlerin günden güne daha da artacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments