Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeye hortum takmak

Rüyada çeşmeye hortum takmak

Rüyada çeşmeye hortum takmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına, yepyeni biri haline geleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeye hortum takmak gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Rüyada çeşmeye hortum takmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına rivayet eder.

Rüyada çeşme hortumu görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluğa hortum takmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su taştığını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada aşk çeşmesi görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çeşmede saç yıkamak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments