Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede saç yıkamak

Rüyada çeşmede saç yıkamak

Rüyada çeşmede saç yıkamak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada çeşmede saç yıkamak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Rüyada çeşmede saç yıkamak sevinçli haberler geleceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada çeşmede ayaklarını yıkamak huzur ve mutluluk bulacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede elbise yıkamak yeni bir araca sahip olunacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments