Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluğa hortum takmak

Rüyada musluğa hortum takmak

Rüyada musluğa hortum takmak yaşama hevesinden olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına inanılır.

Rüyada musluğa hortum takmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada musluğa hortum takmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada musluk hortumu görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, amaçlardan sapmaya, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada musluk takmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işarettir.

Rüyada çeşmeye hortum takmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluğu kapatamamak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluk tamir etmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Rüyada musluktan su doldurmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, ekmeğin kesileceğine yorulur.

Rüyada boşa akan musluğu kapatmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments