Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşme hortumu görmek

Rüyada çeşme hortumu görmek

Rüyada çeşme hortumu görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada çeşme hortumu gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada çeşmeye hortum takmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşme hortumu görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, onu alkışlayacağına yorulur.

Rüyada su akmayan çeşme görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, malının ve parasının da artacağına, ibadete ağırlık verileceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su doldurmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak kısmetlerinin çoğalacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük çeşme görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada çeşmede elleri yıkamak iş yerinde çok zarar edileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments