Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden yüz yıkamak

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Rüyada çeşmeden yüzünü yıkamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak eşiyle bahtiyar olacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sorunlarının biteceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına alamet eder.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, iyilik bulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, özlem gidereceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada çeşmede elbise yıkamak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmede saç yıkamak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments