Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak orada tatsız olaylar yaşayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, kıdem atlayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalettir.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden yüzünü yıkamak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine inanılır.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak sorunlarını unutacağına, sarsılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments