Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede elbise yıkamak

Rüyada çeşmede elbise yıkamak

Rüyada çeşmede elbise yıkamak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, işlerinde berekete kavuşacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yeni projelere atılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada çeşmede elbise yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada çeşmede elbise yıkamak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına delalettir.

Rüyada çeşmede saç yıkamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine inanılır.

Rüyada çeşmede yeşillik yıkamak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çeşmede bulaşık yıkamak sorunlarını çözebileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden ellerini yıkamak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede elini yıkamak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments