Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede el yüz yıkamak

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, zinde kalacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kazancını artıracağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iflas edeceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden yüzünü yıkamak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, işinde büyük başarılar alacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak kazanç elde edeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden el yıkamak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmede elleri yıkamak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments