Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede yüz yıkamak

Rüyada çeşmede yüz yıkamak

Rüyada çeşmede yüz yıkamak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yapılan planların alt üst olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden yüzünü yıkamak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, aileden ayrı kalınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmede bulaşık yıkamak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, borçlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmede elini yıkamak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yaralarına da merhem olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments