Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su taşımak

Rüyada çeşmeden su taşımak

Rüyada çeşmeden su taşımak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın yanında kendinizi mutlu hissettiğiniz sürece aranızdaki aşk son derece iyi bir şekilde gelişebilir.

Rüyada çeşmeden su taşımak büyük üzüntülere sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden su doldurmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden akan su görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments